Лунният календар 5 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 5 януари 2022 г., кой лунен ден е 5 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

5 януари 2022 г., сряда

  • Нарастващата луна (първа фаза)
  • 3 лунен ден до 11:13 05.01.2022
  • 4 лунен ден от 11:13 05.01.2022
  • Луна в зодия Водолей
  • изгрев на луната ↑ 11:13
  • Лунна залеза ↓ 19:33
  • Лунна видимост 10%

Влиянието на Луната на 5 януари 2022 година

Нарастващата луна (първа фаза)

Първата фаза на нарастващата Луна, която се характеризира с енергията на появата на нови планове, задачи, идеи, както и растежа и развитието на планираното. През този период определено трябва да направите планиране, да запишете целите си за бъдещия период, да ги разделите на по-малки задачи и да започнете да ги изпълнявате. Всичко, което е заложено през този период, ще се развие, ще се умножи, затова се препоръчва да наблюдавате вашите действия, както и мисли, които до голяма степен влияят на реалността.

Този период е времето тялото да натрупа сили и енергия. Различни енергийни практики, спорт, медитация са от полза. Необходимо е да се направи промоция на здравето, нормализиране на храненето, разходка сред природата, за да се напълни с енергия.

Запознанства и връзки активно се установяват и развиват. Заедно с растежа на Луната нараства и жизнената енергия на тялото, увеличава се потенциалът за осъществяване на дела и взаимоотношения.

4 лунен ден

Денят изисква проява на осъзнатост и контрол. Бъдете внимателни към всяка входяща информация, днес ще бъде възможно да видите ситуацията такава, каквато е в действителност. Пригответе се да видите всичко без украса, включително себе си. Луната ще хвърли светлина върху сенчестите страни на личността, от което ще е необходимо да се направят правилните изводи и да се вземат решения за по-нататъшни действия. Претеглете решенията, които вземате този ден. Може да възникнат ситуации на избор. Внимавайте за думите и мислите си.

Денят е добър за бизнес и работа в мрежа. Разходките сред природата, медитациите и практиките, насочени към духовно развитие са благоприятни. Откажете се от пушенето и алкохола, храните се здравословно и се грижете за гърлото си.

Луна във Водолей

Ден, в който се изкушавате да правите интересни творчески неща, не забравяйте да реализирате своите таланти. Желанието за свобода и независимост може да бъде изострено. Интелектуалната работа върви добре, отношенията с хората се подобряват. Ядените храни трябва да са леки.

Сряда

Ден под влиянието на енергиите на планетата Меркурий, благоприятен за работа, бизнес, умствена работа. Днес можете да подписвате договори, да преговаряте, да установявате полезни комуникации. Ден, който трябва да бъде посветен на развитието и изпълнението на задачите и целите.

Интересни статии...