Направи си сам коледно дърво на стената - 30 идеи за снимки за Нова година 2022!

Интересно и необичайно дизайнерско решение за Нова година е коледно дърво на стената. В списъка на най-креативните коледни елхи от 2022 г. тя по право е водеща, защото има много предимства: не заема много място (което е особено важно за малките апартаменти), не изисква ежедневно почистване на игли, може да се закачи дори във всяка стая!

Най-лесният и ефективен начин да направите коледно дърво на стената е да закачите гирлянд във формата на зелена красавица. В допълнение към гирлянда, можете да добавите някои стилни декорации.

Ако нямате нищо против стената, можете да окачите малки дънери, украсени с клони от ела, шишарки и гирлянди на ноктите като основа за коледното дърво. Но това е по-скоро опция за мъже, които знаят как да боравят с дърво.

Такива декорации, в допълнение към основното дърво в общата стая, могат да бъдат окачени в детската стая. Уютните светлини ще създадат допълнителна атмосфера за празници за децата.

Декорациите от различни предмети, семейни реликви и фотографии са не само символ на новата година, но и един вид „родословно дърво“. Особено ако окачите онези предмети, които събуждат добри спомени - сувенири, донесени от далечни страни, снимки на щастливи моменти …

И ето едно сладко коледно дърво на стената под формата на адвентен календар.

Валцувана хартия, коледни декорации, декоративни предмети - всичко ще ви бъде от полза, за да създадете уникален новогодишен шедьовър!

Ново - Коледна елха от изкуствена трева. Те могат да бъдат закупени в магазините.

Оригинално коледно дърво, направено от детски длани - какво може да бъде по-скъпо за сърцето на родителя?

Обикновените топки за коледно дърво могат лесно да се трансформират … в необичаен декор!


Харесвате ли идеите?

  • Да много!
  • Харесах някои от тях.
  • Нищо необичайно.

Преглед на резултатите

Зареждане…

Рафтове и саксии под формата на символ на годината.

Вариант за тези, които са „приятели“ с чук и трион.

И най-простият и красив вариант е да украсите стената с боя или специални стикери. Стикери за стена с различни форми и цветове днес могат да бъдат закупени в онлайн магазините.

Можете да рисувате стената с боя на водна основа през шаблон. След Нова година това чудо може лесно да бъде боядисано с боята, с която е боядисана стената. Въпреки че не всеки ще се реши на такъв експеримент! :)

Интересни статии...